Agenda

Coleraine Future Town Fund Board

Thursday 27th February 2025 (5.30pm – 8.00pm)

Council Offices, Cloonavin, Coleraine

Chair: Professor P.G.(Gerry) McKenna DL MRIA

Deputy Chairs: TBC

Item No	Item	Lead		Time
	Tea, Coffee and Refreshments on Arrival			5.30 - 6.00pm
1.	Welcome, apologies, minutes and matters arising:	Chair	30 mins	6.00 – 6.30pm
	Ice Breaker	Hazel King (SIB)	(20 mins)	
2.	Establishing the CFTF Board:	Chair	20 mins	6.30 – 6.50pm
	2a. Update on CFTF Board Membership & Sub groups	Hazel King (SIB)		
	2b. Nomination of the four Deputy Chairs to lead sub groups (indicatively)	Chair	(20 mins)	
	 Safety and Security High Street, Heritage, and Regeneration Transport and Connectivity Stakeholder Engagement & Co-Design 			

3.	CFTF Board Procedural Business:	Chair	10 mins	6.50 -
				7.10pm
	3a: Update on new Programme Guidance from MHCLG 3b: Declaration of Interest Register 3c: Sharepoint Folder for CFTF Board Members 3d: CFCT Board Members Skills Audit	Hazel King (SIB)		
4.	Developing the Vision and 10 Year Investment Plan:	Chair	20 mins	7.10 - 7.25pm
	4a. CFTF Community & Stakeholder Engagement Update	Therese Hogg (SIB)	(10 mins)	
	4b. CFTF Communications Plan Update (Quotation exercise for CFTF Designer)	Gavin Boyd (SIB)	(10 mins)	
5.	Interactive Workshop with CFTF Board Members	Chair/ALL	30 mins	7.25- 7.50pm
	Future Vision for Coleraine town	Therese Hogg (SIB)	(30 mins)	
6.	Action Review, DONM & AOB	Chair	10 mins	7.50 – 8.00pm
	Date and time of next CFTF Board Meeting: Provisionally 6pm Thursday 27 th March 2025, Council Offices, Cloonavin, Coleraine, 66 Portstewart Road, Coleraine, BT52 1EY Any other Business	Chair	(10 mins)	

Correspondence		