Agenda

Coleraine Future Town Fund Board

Thursday 15th May 2025 (2.30pm – 6.30pm), Council Offices, Cloonavin, Coleraine

Chair: Professor P.G.(Gerry) McKenna DL MRIA

Deputy Chairs:

Karen Yates (High Street, Heritage, Regeneration)

Bjorn O'Brien (Safety & Security)

Duane O'Farrell (Transport & Connectivity)

Lynne Kane (Stakeholder Engagement & Cohesion)

Item No	Item	Lead		Time
	Tea, Coffee and Refreshments on Arrival			2.15pm
1.	Welcome, apologies, minutes and matters arising:	Chair	10 mins	2.30pm -2.40pm
	Declaration of Interest Forms Signed CFTF Board TOR Forms Conflict of Interest			
2.	'Plan for Neighbourhoods'	Chair	5 mins	2.40pm - 2.45pm
	2a: Update on CFTF Funding Boundary Submission to MHCLG.	Hazel King (SIB)		
	4a: CFTF Launch Event & Visit from MHCLG Minister			
3.	Establishing the CFTF Board:	Chair	10 mins	2.45pm- 2.55pm
	3a. Update on Sub group Meetings	Hazel King		
	3b. Overview ToR for Sub groups	(SIB)		

	3c: Nomination Process for additional Members			
4.	CFTF Branding Proposals:	Chair	35 mins	2.55pm- 3.30pm
	45b. CFTF Communications Plan Update Coleraine Future Town Fund - branding	Gavin Boyd (SIB)		
5.	Developing the Vision and 10 Year Investment Plan:	Chair	25 mins	3.30pm- 3.55pm
	5a. CFTF Engagement Roadmap 5b. Update on Visioning Workshop with Board	Therese Hogg (SIB)		
6.	Action Review, DONM & AOB	Chair	5 mins	3.55pm- 4.00pm
	Date and time of next CFTF Board Meeting: 6pm, Thursday 19 th June 2025, Council Offices, Cloonavin, Coleraine, 66 Portstewart Road, Coleraine, BT52 1EY Any other Business	Chair		
7.	Draft Itinerary Boat Trip & Walk About Coleraine Town Centre - tbc	Chair	2.5 Hours	4.00pm- 6.30pm
	4.00pm – Board Boat at Council Jetty 4.15pm – Boat Trip River Bann 5.00pm – Disembark Boat Town centre jetty (Waterside) 5.00pm – 6.00pm Walking Tour Coleraine Town Centre. 6.15pm – Board Boat Town centre jetty (Waterside) 6.30pm – Arrive Council Offices, Cloonavin			